Speelbril gratis bij aankoop montuur op sterkte!                                                                                (van 25/08/2017 tot 30/09/2017*)

 

Ook met een bril op moeten kinderen zorgeloos kunnen rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Gelukkig kunnen de kinderbrillen van vandaag wel tegen een stootje. Ontdek daarom onze ruime collectie kinderbrillen. Onze service krijg je er met een glimlach bij.

 
Een ongelukje is evenwel snel gebeurd. In die zin is het geen overbodige luxe om een extra exemplaar - de zogenaamde speelbril -  in
huis te halen voor jouw speelvogel. Handig voor als je eventjes een probleempje hebt met de goeie bril en je niet direct bij ons geraakt. Net als bij een reservewiel van een auto gebruik je dat liever niet maar is het een hele geruststelling dat je er een hebt. 

Nog een bijkomende kost, horen we je al denken? Niet zo bij OPTIEK AM FOUBERT, waar je bij aankoop van een kinderbril zomaar een speelbril op sterkte cadeau krijgt.

 

Op deze manier hebben we het beste voor ogen voor jou en je oogappel!

 

(*geldig voor kinderen tot 12 jaar - op unifocaal 1.50 : +6.00 tot -6.00 cyl. +2.00 incl.- niet cumuleerbaar met andere acties - en eenvoudige glaasjes zonder ontspiegeling of verdunning - keuze uit een speciaal assortiment kinderbrillen)