Over ons

Sinds mei 1981 bestaat Optiek AM Foubert als onafhankelijke optiekzaak.

Toen splitste de optiekafdeling zich van Uurwerken-Juwelen Levien en Magda Foubert-Gorrebeeck. Deze zaak was reeds een begrip in het Waasland.

Annemieke begon toen te bouwen aan wat nu Optiek AM Foubert is. Het is nu een moderne optiekzaak voorzien van de beste technologie. De brilglazen van uitstekende kwaliteit worden geslepen met de nieuwste slijpunit. Oogmeting gebeurt op deskundige wijze. En via een grondig vooronderzoek wordt bepaald welke contactlenzen voor u geschikt zijn. De nieuwste trends voor de zonnebrillen worden op de voet gevolgd.

De nieuwste generatie hoorapparaten worden dagelijks door Annemieke persoonlijk aangemeten na testen in onze geluidscabine. Bij een voorschrift van de oorarts gebeurt die zelfs met een proefperiode.

Sinds enkele jaren draagt Optiek AM Foubert ook het label van “EYE-5 opticien”.

Dit is een zelfstandige ondernemer die voldoet aan hoge opleidingseisen en die persoonlijke aandacht, oogzorg en oogmode centraal stelt.

Via bijscholing en cursussen blijft Annemieke op de hoogste van de nieuwste technologieën en trends. Ervarenheid en up-to-date blijven gaan hier hand in hand.